Χρήση Χώρων ΑΚ-ΜΚ

Α. Χρήσεις Αθλητικού Κέντρου

Ο αγωνιστικό χώρος χρησιμοποιείται σε όλη σχεδόν την διάρκεια του χρόνου α) από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου κατά τις πρωινές ώρες, β) από ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης του Ηρακλείου του Βasket και του Volley και γ) από ομάδες του εργασιακού πρωταθλήματος basket, για την πραγματοποίησης των προπονήσεων και της προετοιμασίας τους.

Χώροι και αίθουσες του αθλητικού κέντρου χρησιμοποιούνται για τη πραγματοποίηση προπονήσεων διαφόρων αθλημάτων, πολεμικών τεχνών, μαθημάτων χορού, κ.λ.π.

Το Αθλητικό κέντρο διαθέτει ένα αμφιθέατρο 240 θέσεων το οποίο χρησιμοποιείται από τις πολιτιστικές ομάδες του ΕΛΜΕΠΑ (θεατρική ομάδα – χορωδία) αλλά και για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων, θεατρικών παραστάσεων, συνεδρίων, ημερίδων κ.λ.π.

Το κλειστό αθλητικό κέντρο περιλαμβάνει επίσης μία αίθουσα γυμναστηρίου που εξυπηρετεί τους φοιτητές, τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητα και το διοικητικό προσωπικό του ΕΛΜΕΠΑ.

Ο περιβάλλον χώρος του αθλητικού κέντρου παραχωρείται με μακροχρόνια μίσθωση μέσω διαγωνισμού για την πραγματοποίηση συναυλιών και πολιτιστικών εκδηλώσεων (για το διάστημα που δεν πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο ~ 1 Ιουλίου – 31 Αυγούστου).

Photo Gallery

Β. Χρεώσεις

Φοιτητές – Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό

Για την δυνατότητα άθλησης στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και χρήση του γυμναστηρίου από τους φοιτητές και τα μέλη του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού  του πανεπιστημίου, είναι αναγκαία η έκδοσης της κάρτας μέλους. Για την έκδοση της κάρτας μέλους είναι αναγκαία η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης και πληρωμή ετήσιας συνδρομής (Link).

H χρήση (εκτός άθλησης) των λοιπών χώρων του αθλητικού κέντρου από τους φοιτητές και τα μέλη του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού και τις πολιτιστικές ομάδες του πανεπιστημίου παρέχεται δωρεάν.

Εξωτερικοί Χρήστες

Η χρέωση των αθλητικών σωματείων για την χρήση της αίθουσας καλαθοσφαίρισης και των λοιπών χώρων  είναι ανάλογη του χρόνου χρησιμοποίησης και της αντίστοιχης δραστηριότητας (ενδεικτικό κόστος 22,00€ πλέον ΦΠΑ 24%).